Over

Ik ben Madelon en op Muziek Uitroepteken deel ik alles wat ik over muziek kwijt wil. Muziek behoort naast eten en slapen tot mijn eerste levensbehoeftes. Het maakt zo’n groot deel uit van mijn leven dat ik af en toe vergeet dat dit toch wel mijn grootste hobby is. Ik heb filosofie gestudeerd en vind het leuk om op te gaan in moeilijke boeken en muziek (en daarover te schrijven natuurlijk), maar mijn werk is juist heel praktisch en fysiek. Ik geloof graag dat er een wisselwerking tussen fysieke en mentale arbeid bestaat en dat ze elkaar versterken wanneer je ze in het juiste evenwicht beoefent.

In het ‘objectief’ recenseren van muziek geloof ik niet zo. Toch zijn er veel recensies die proberen weg te blijven van een persoonlijke noot en die daarmee – in mijn ogen – nietszeggend worden. Ik probeer daarom altijd veel van mezelf te leggen in de stukjes die ik schrijf en op die manier enige diepte te bieden.

Waar ik wel in geloof is dat er in ieder genre heel mooie muziek gemaakt wordt, maar dat je af en toe voor het ene genre wat meer moeite moet doen dan het andere. Het is mijn persoonlijke doel om al die verborgen parels te vinden. Het zou vervolgens heel leuk zijn als ik met mijn stukjes mensen genoeg kan enthousiasmeren om het album eens te beluisteren, of dat iemand denkt bij mijn stukje: ja, dat is precies hoe ik het ervaar! De komende jaren wil ik de database van de site gestaag doen groeien en een plek worden waar muziek in alle soorten en maten gevierd wordt.

Je ziet op deze site vooral besprekingen van albums die ik hoog beoordeel. Dat betekent niet dat ik alles maar leuk vind, er is ook veel muziek waar ik niet van houd of niets om geef, maar ik vind het nu eenmaal veel leuker om te schrijven over de dingen die ik mooi vind en ik houd er niet van om dingen die toevallig niet mijn ding zijn af te zeiken.

Wil je iets weten, heb je een opmerking, zou je willen samenwerken, willen adverteren, je kunt me altijd mailen of me via één van mijn sociale kanalen benaderen. Of vul onderstaand contactformulier in.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam